FÜLES

Most jött: Öngyilkos lett Pásztor Anna zaklatója

Bár a férfit az öngyilkossági kísérlet után kórházba szállították, csütörtök reggel elhunyt.
  • Szerző: Doris

Csütörtök reggel meghalt a kórházban az a férfi, aki Pásztor Anna énekesnő zaklatásával vádoltak - írta meg a Blikk.

„A Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet egyik objektumában az elhelyezésére szolgáló zárkájában kísérelt meg öngyilkosságot egy 40 éves letartóztatott férfi 2019. február 27-én az éjszakai órákban.

Az ellenőrzéseknek köszönhetően a börtönőrök azonnal észlelték a férfi cselekményét, a zárkába siettek, majd megkezdték a fogvatartott ellátását, az életmentést, és a kiérkező mentőkkel közösen stabilizálták az állapotát. Ennek is köszönhető, hogy a férfit a mentő az egyik budapesti kórházba tudta szállítani. A gondos, szakszerű kórházi ellátás ellenére sajnos a fogvatartott 2019. február 28-án, a reggeli órákban a kórházban életét vesztette. A rendőrség a helyszíni szemle során az idegenkezűséget kizárta"

- közölte a BVOP.

Mint ismert, a férfi hónapokon keresztül zaklatta a közösségi oldalon Pásztor Annát, majd tavaly augusztusban késsel felfegyverkezve ment az Anna and the Barbies koncertjére. Pásztor Anna zaklatója kapcsán a legutóbbi tárgyaláson az ügy részleteit mérlegelve döntött úgy a bíróság, hogy változtatni kell a vád minősítésén. Amiatt, hogy a férfinál kés volt – továbbá a korábbi üzenetei tartalmát is figyelembe véve –, a bíróság úgy vélte, a férfi Pásztor Anna életére akart törni. Ezért a bíróság szerint emberölés előkészületére kell módosít a vádat az eddigi zaklatásról.

Erre azonban már nem kerül sor.

 

Ha támogatásra van szüksége, vagy egy ismerőse szorul segítségre, hívja az éjjel-nappal elérhető ingyenes segélyvonalat: 116-123.

 
 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?