FÜLES

Most döntenek Rékasi Károly jövőjéről - Főnöke bízik az orvosokban

Egy percre sem hagyják magára a szerettei a kórházban fekvő Rékasit. Nemcsák Károly, a színész főnöke is hamarosan felveszi a kapcsolatot az orvosokkal.
  • Szerző: B.M.

Rékasi Károly június 30-án szenvedett súlyos motorbalesetet, ezt követően a medence-és combcsonttörését megoperálták. A beavatkozás jól sikerült, bokatörése és fejsérülése javulóban van. Mivel a színész hosszú gyógyulási folyamat előtt áll, és jelenleg nincs olyan állapotban, hogy a sajtó megkeresésének eleget tudjon tenni, így a megkereste telefonon azt az embert, aki a családtagjain kívül a legközelebb áll hozzá. Ráadásul korábban ő tanította motoroznia is a színészt. Józsi ugyan csak szűkszavúan nyilatkozott, ám a hírek szerencsére megnyugtatóak.

„Pont itt ülök Karcsi betegágya mellett, és ő most éppen alszik.

A család kiadott közleményén kívül nem mondhatok többet az állapotáról.” – szögezte le a nak Józsi, akit hallhatóan nagyon megvisel barátja tragédiája, és amikor csak ideje engedi, meglátogatja a kórházban a Barátok közt sztárját.

Túl sokat ugyan nem tehetnek a szerettei a motorbalesetet szenvedett színészért, de lelki támogatásuk is sokat lendíthet a gyógyulási folyamaton. Információink szerint mindig van valaki Károly mellett, ugyanis a család nagyon fontosnak tartja, hogy ne hagyják magára lehetőleg egy percre se a baleseti sebészeti osztályon fekvő sorozatsztárt. „Állapota stabil és kielégítő. Természetesen

sokat pihen, eszméletén van, saját maga lélegzik, kommunikál a környezetével,

napról napra javul az állapota.” – üzenték Rékasi Károly hozzátartozói a rajongóknak.

A arra is kíváncsi volt, hogyan alakulnak a kórházban fekvő sorozatsztárnak a színházi szerepei. A József Attila Színháztól azt az információt kaptuk, hogy az intézmény igazgatója, Nemcsák Károly hamarosan felveszi a kapcsolatot az orvosokkal és szerencsétlenül járt kollégájával is. Közösen fogják megbeszélni, hogyan tudják folytatni a jövőben az együttműködést. Az már biztos, hogy a kettős szereposztással játszott Hattyúdal című daraban Chajnóczki Balázst láthatja a közönség a nyáron Rékasi helyett is.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?