FÜLES

Most derült ki, ezt írta Diana hercegnő a szívtipró hollywoodi színésznek

Diana nagyon hálás volt Burt Reynoldsnak, méghozzá nem is akármiért. Ezért levelet küldött a világhírű nőcsábásznak.
  • Szerző: The_M

A három éve elhunyt Burt Reynolds 2015-ös önéletrajzi könyvében sok botrányos történet és több titok is napvilágra került. A nagy nőcsábász hírében álló Reynolds többek között azt állította, hogy a számtalan szeretője mellett Diana hercegnő is igencsak hálás volt neki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Burt Reynold és Loni Anderson elterelték a figyelmet Dianáról

Burt Reynolds és Loni Anderson elterelték a figyelmet Dianáról (Fotó: Northfoto)

Reynolds története pontosan úgy szólt, hogy Diana köszönőlevelet küldött neki a válásakor, mert végre nem vele foglalkoztak a magazinok és a lapok. Ezt a sztorit a könyv megjelenésekor a legtöbben hazugságnak nevezték, ugyanis senki nem tudott róla, hogy a hercegnő valaha ilyet tett volna.

Most azonban Burt egykori felesége, Loni Anderson megerősítette, hogy mindez igaz. Reynolds ugyanis neki is megmutatta a levelet, hogy a válásukkal mekkora örömöt okoztak Angliában.

Diana maga sem hitte, hogy lesz valaki, aki érdekesebb lesz nála a sajtónak

Diana maga sem hitte, hogy lesz valaki, aki érdekesebb lesz nála a sajtónak (Fotó: Northfoto)

Diana hálája érthető volt, ugyanis már elege volt abból, hogy hónapokon át minden magazin és napilap címlapján az ő és Károly különválásáról lehetett olvasni. A walesi hercegi pár 1992-ben jelentette be, hogy külön költöznek, ennél nagyobb sztori pedig csak az volt a bulvárvilágban, amikor Burt és Loni 1993-ban elváltak. Akkoriban ugyanis Reynolds volt a világ egyik legnagyobb sztárja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?