FÜLES

Újra eladó a Molnár-villa: így néz ki a 35 éve lakatlan Molnár Csilla szobája

Tulajdonosa eladásra kínálja azt a házat, ahol öngyilkosságot követett el alig tizenhét évesen a tündöklő szépségű tinédzser, Molnár Csilla.
  • Szerző: Ripost

Újra eladásra kínálják a Molnár-villát, ahol öngyilkosságot követett el alig tizenhét évesen az 1985-ös Miss Hungary szépségverseny győztese, Molnár Csilla. A fonyódi ház jelenleg Parrag Sándor tulajdonában van, 12 éve vette meg az akkor már évek óta üresen álló, elhagyatott ingatlant. Csilla szülei ugyanis a tragédia után szinte azonnal eladták a villát, ám most Sándor is túladna rajta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Molnár Csilla Andrea 16 éves volt, amikor önkezével vetett véget az életének

Molnár Csilla Andrea 16 éves volt, amikor önkezével vetett véget az életének
Fotó: MTI Fotó: Benkő Imre

„Én a családommal a Mátrában élek, de gyakorta jövünk le pihenni ebbe a nyaralóba. Felújítottuk, hatszobás panziónak alakítottuk át, a vendéglőnek már nyomát sem lehet látni, mi csak az alsó szintet használjuk. Most jött el az ideje, hogy idős korunkra megváljunk tőle, meghirdettük a házat” – mondta a házigazda, Parrag Sándor, aki még engedett is a 99 millió Ft-os árból, most 89 millió forintért vásárolhatja meg bárki a tragikus múltú ingatlant. A tulajdonos elmondása szerint, többen is jelentkeztek és senki előtt sem titkolta a ház múltját. Egyelőre azonban még nem derült ki, ki hajtja majd álomra a fejét Csilla egykori szobájában.

Csilla szobájáról készült fotót a Blikken tekintheted meg!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?