FÜLES

Molnár Anikó: „Nekem társra van szükségem”

A televíziós hírességnek két nagy vágya is van, amit szeretne a közeljövőben megvalósítani. Molnár Anikó elárulta jövőbeni terveit.
  • Szerző: Ripost

Két éve ilyenkor még az egykori Nagy Ő boldog párkapcsolatáról szóltak a szalagcímek, azonban Molnár Anikó a Borsnak már újra az igazi társ utáni vágyáról mesélt, akivel összebújhatna a vidéki nyugalomban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ugyanis ez a két dolog az, amikre nagyon is vágyik Anikó. Szeretne egy megbízható társat magának és egy nyugodt, csendes vidéki életet.

Munkájában Anikó a maszkmesterséggel is lenyűgözi a vendégeit
Fotó: Bors

„Nekem társra van szükségem, nem partnerre vagy párra. Egészen más a kettő: a társban megtalálhatnám azt, akivel leélem az életemet, aki a támaszom, és elfogad úgy engem, ahogyan vagyok. Én is ugyanezt tudnám neki viszonozni, így lenne teljes az életem” – mondta a lapnak Anikó, akinek jelenleg nincs párja, minden szabadidejét a munkájának szenteli.

A jelenleg Pomázon élő híresség a Borsnak azt is elmondta, a legnagyobb vágya egy Balatonra néző ház, óriási kerttel, kutyákkal, macskákkal vagy tanyasi állatokkal benépesítve.

„Nálam az összes állat a haverom lenne, így nyilvánvaló, hogy még egy tyúkot sem vágnék le soha!” – tette hozzá viccesen, de meggyőződéssel Anikó, aki így nem is kérdés, hogy szívesen élni egy szép nagy tanyán, de az ingázás a sok munkája miatt szóba sem jöhet. Így ennek az álmának a megvalósulásával még egészen biztosan várnia kell.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?