FÜLES

Mire készül titokban Meghan Markle? Készenlétben a régi emberei

A 38 éves egykori színésznő nem szakította meg kapcsolatát régi tanácsadóival.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle még most is titkos hollywoodi tanácsadóival dolgozik, a hercegné megtartotta ügynökét, ügyvédjét és menedzserét is még abból az időből, amikor színésznőként dolgozott. Csütörtökön derült ki, hogy embereit azért fizeti, a királyi tanácsadók helyett, hogy megtervezzék a jövőjét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A Daily Mail úgy tudja, hogy Sussex hercegnéje arra utasította csapatát, hogy legyenek készenlétben. Már egy könyvről tárgyalnak is, ami a 38 éves hercegnéről szólna. Maga Meghan Markle igencsak izgatott a könyv miatt, mert szerinte bestseller lesz. A források szerint hagyományos esetben az ilyesmit a Buckingham-palota személyzete intézi. A tanácsadók Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén is részt vettek.

A hercegné ügynöke Nick Collins, menedzsere Andrew Meyer, ügyvédje pedig Rick Genow. Az is felmerült, hogy a hercegné a jövőben több időt fog az Egyesült Államokban tölteni.

A Buckingham-palota nyilatkozata szerint „Rick, Andrew és Nick jogi, anyagi és üzleti tanácsokat adtak a hercegnének az egyesült államokbeli karrierje során és azóta is barátok maradtak”.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?