FÜLES

Mindenkit megleptek Vilmos hercegék, erről árulkodnak a fotóik

A világ egyik legnépszerûbb családja Vilmos hercegé, azonban a szakértők most különös titkot lepleztek le a család fényképei segítségével.
  • Szerző: KF

Legyen szó hivatalos fotózásról vagy külföldi látogatásról, egy valami sosem változik a cambridge-i család esetében: Katalin hercegné mindig lánya kezét fogja, míg György herceget édesapja kíséri. Nem véletlenül.

A szakértők szerint bár Vilmos és Katalin próbálja a lehető legszabadabban nevelni gyerekeiket, olyan élményeket biztosítani nekik, amilyenekben a kortársaiknak is része lehet, a nevelés bizonyos területén nagyon is tradicionálisan gondolkodnak.

Így a családfő, Vilmos adja át Györgynek a férfias viselkedési formát, miközben arról sem feledkezik meg, hogy a leendő király formálódik a kezei alatt.

Rendszerint az apák felelősek a fegyelmezésért, a család irányításáért és védelmezéséért. Nem ritka, hogy az apák alapozzák meg a fiaikban azt, hogy később mi lesz a szerepük és felelősségük a saját családjukban

- magyarázta Jasmine Peters családvezetési szakértő.

Peters szerint a királyi család fotói is valójában azt sugározzák, hogy Vilmos neveli férfivá Györgyöt. Az pedig, hogy Katalinnal folyton a gyerekeik mellett vannak, mutatja, mennyire védelmező és szerető szülők, és hogy valóban kötődnek egymáshoz.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?