FÜLES

Mindenkit átvertek! Kiderült az igazság Berki és Cinthya Dictator viszonyáról

Hódi Pamela és Cinthya Dictator hónapokon át felváltva vezette az Éden Hotel háttérmûsorát Berki Krisztiánnal. Az Éden Éjjel utolsó adása után azonban kiderült, a látszat ellenére egészen más kapcsolat alakult ki a két mûsorvezető között, mint amit a nézők láthattak.

A műsor indulásakor még egészen odáig volt Berki Krisztiánért Cinthya Dictator, akinek a hónapokig tartó közös munka végére megváltozott a véleménye - írja a Bors. "Igazából kipróbálnám Krisztián nélkül a műsorvezetést. Nagyon más emberek vagyunk, más az érdeklődésünk.

Azt gondolom, sok esetben nem intelligens a humora. Ajtóstul ront a házba, és gyakran átlépi a határt.

Mondtam Pamelának, nem tudom kezelni Krisztiánt, mire azt a tanácsot kaptam, hogy igenis mondjam meg neki a magamét. De sajnos én nem tudok úgy visszaszólni, ahogy Pamela. Úgy érzem, Krisztián szemében én egy kislány vagyok, és ez nagyon zavarta őt. Sokszor meg is kaptam tőle: „olyan vagy még, mint egy gyerek, legyél már nő!” - nyilatkozta a nőiességében megtiport Cinthya Dictator, aki bár állítja, jóban lettek Berkivel, ez inkább kollegális viszony, semmint barátság.

"Krisztián egy ambiciózus és kitartó ember, ügyesen felépítette magát, és ezeket nagyon becsülöm benne. Sok sikert kívánok neki a továbbiakban" - tette hozzá az Éden Éjjel műsorvezetője, akinek szavaira Berki Krisztián a tőle megszokott stílusban reagált. "Ha még mindig azzal foglalkoznék, hogy ki mit gondol rólam, nem ott tartanék az éle­temben, ahol most tartok. Cin­thyának egyébként nem is lesz rá lehetősége, hogy újra együtt dolgozzon velem. Arról pedig, hogy én udvariatlan lennék, csak annyi hozzáfűznivalóm van: nem vagyok tapintatlan, csak kegyetlenül őszinte, és még ha ez so­kaknak fáj is, kitartok a véleményem mellett.

Amúgy is szükségem van új ellenségekre, mert a régiek a rajongóimmá váltak! 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?