FÜLES

Mi történik? Kérdéses Azurák Csaba sorsa!

Egyelőre még semmit sem lehet tudni arról, miért nem indult el időben Azurák Csaba mûsora! Mi lesz a népszerû mûsorvezetővel?
  • Szerző: T.B.

A Bors értesülései szerint a TV2 saját honlapján már törölte is Azurák Csaba új műsorát a műsorújságból. Pedig a múlt héten még az 1/1 Azurák Csabával című közéleti műsorról azt lehetett tudni, hogy január 12-én debütál. De nem indul el...

Helyette aznap dupla részt láthatunk majd az NCIS: Los Angeles című amerikai sorozatból, ráadásul nem csak most, a jövő héten is hiába várjuk majd a műsort: a január 19-i adásnapon szintén dupla rész szerepel a TV2 honlapján az NCIS-ből.

Azurák tavaly év elején távozott a Tényektől, akkor azt mondta, végre lesz ideje dolgozni a saját műsorán, amit évek óta fiókban tart. A TV2 már őszre is ígérte a műsort, aztán az elmúlt hetekben kiderült, a megújuló Mokkával egy héten, most indulhat majd.

"A TV2 hírműsorait szeretné megújítani a csatorna, és ehhez igazítaná az új műsorvezetők beiktatását is. A díszlet hónapok óta kész, de azt senki nem tudja, miért nem használják." - mondta el a lap egyik bennfentese.

És ezeket olvastad már?