FÜLES

Mi lesz? Képtelen felépülni a betegségből Polyák Lilla!

Aggasztó a helyzet! Több mint egy hete szenved a súlyos fertőzés miatt a csinos színésznő.
  • Szerző: B.M.

Polyák Lillától kellett búcsúznunk a Sztárban sztár vasárnap esti adásában. Az aranytorkú színésznő hétről-hétre lenyűgözte a zsűrit és a nézőket lélegzetelállító produkcióival, most mégis véget ért a verseny számára. Elárulta, hogy érzi most magát!

"Nem vagyok csalódott, inkább boldog vagyok, hogy itt lehettem. Nem úgy élem meg, hogy kiestem a döntő előtt, hanem úgy, hogy eljutottam a nyolcadik adásig. Ez nagyon jó érzés" - mondta a %RIPOST%-nak az eredményhirdetés után a gyönyörű énekesnő, aki annak ellenére, hogy a Sztárban sztár további adásaiban már nem kell színpadra állnia, ki sem lát a munkából.

"Jelenleg is próbaidőszakom van, a Houdinit novemberben állítjuk színpadra. Sokszor úgy éreztem, hogy 48 órából kéne állnia egy napnak, hogy a feladataim végére jussak. Közben egy pillanatig sem bántam, hogy a sok elfoglaltságom mellett a TV2 szuper produkciójában is jelen lehettem" - folytatta Lilla, aki még mindig nem gyógyult meg teljesen a súlyos légcsőhurutból.

Múlt héten szedtem össze a betegséget, még nem vagyok százszázalékos.

"Ez a hét pont arra volt elég, hogy fel tudjak menni a színpadra, és elénekeljem ezt a két dalt. Még van egy hetem a színházi premierig. Igyekszem kúrálni magam. Nem hiszek az antibiotikumos kezelésben, homeopátiás módszereket alkalmazok" - árulta el az Operettszínház sztárja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?