FÜLES

Mentőt kellett hívni Demcsák Zsuzsához

Rosszul lett az otthonában, és mentőt kellett hívni a mûsorvezetőhöz.
  • Szerző: RIPOST

Drámai fordulat következett be Demcsák Zsuzsa életében, miután megérkezett a férje. Ahogy a %% is megírta, csütörtökön még úszott a boldogságban, hogy Krishant három hónap várakozás után ismét magához ölelheti, a férfinak ugyanis aznap szállt le gépe.

Demcsák Zsuzsa ugyanis váratlanul rosszul lett óbudai otthonában, és mentőt kellett hívni hozzá. Férje vette észre, hogy nagy a baj, az ő segélykiáltását hallották meg a szomszédok is.

"Kiabálásra lettem figyelmes, de nem magyarul, hanem angolul üvöltött valaki, és segítséget kért. Zsuzsa lakásából szűrődött ki a hang, a férfinek pedig nagyon ijedt és kétségbeesett volt a hangja. Nem sokkal később megjelent Zsuzsa édesanyja, akin szintén látszott az idegesség, és utána pár perccel a mentő is megérkezett a ház elé" – mesélte a Borsnak egy szomszéd, aki szem- és fültanúja volt az esetnek.

A házban hirtelen óriási lett a sürgés-forgás, ám húsz perc elteltével a mentőautó beteg nélkül távozott a budai lakóparkból.

A műsorvezetőt később nem sikerült telefonon elérni, a nap végén azonban egy sms-üzenetet küldött, amelyben az állt: nyugalmat szeretne kérni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?