FÜLES

Hoppá! Különleges budapesti helyszíneken forgat Mel Gibson

A kétszeres Oscar- és Golden Globe-díjas színész, Mel Gibson Budapestre érkezett a legújabb sorozatának a forgatása miatt.
  • Szerző: Ripost

Mel Gibson múlt héten megismerkedett Budapesttel, számos éttermet meglátogatott, ahol persze közös fotót is készített a személyzettel. A kétszeres Oscar- és Golden Globe-díjas színész azonban jövő héten már kezdi is a forgatásokat Budapesten.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

„Végig úriemberként viselkedett, nem maradtak sokáig, a végén megköszönte a kiszolgálást, majd egy közös képhez is összeállt a személyzettel mesélte az étterem tulajdonosa a Blikknek korábban.

Ám a felhőtlen szórakozásnak vége: hétfőtől ugyanis kezdődik a munka java része, a világsztár számos forgatási helyszínen dolgozik majd, hogy elkészüljön a Continental című minisorozat, amely a Keanu Reeves által jegyzett John Wick filmek előzménytörténete. A Blikk információ szerint a színész több budapesti történelmi épületben is forgatni majd, ám ismerve az eredeti filmeket, a jelenetekben a nem az lesz a lényeg, hogy ezek szépségét bemutassák, a filmek ugyanis bérgyilkosokról szólnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?