FÜLES

Megverték az utcán D. Nagy Lajos állítólagos fiát!

Eddig még nem ismert történeteket mondott el a Ripostnak a férfi, aki azt állítja: ő a Bikini frontemberének eltitkolt fia.
  • Szerző: B.M.

Már évek óta tart a huza-vona, ám a múlt héten újra fellángolt a vita...
D. Nagy Lajos és Martonosi Balázs között igencsak elmérgesedett a helyzet, és egyelőre nincs sok esély arra, hogy valaha is választ kapjunk a kiskunhalasi férfi által feltett nagy kérdésre.
Balázst ma telefonon értük utol. A férfi megdöbbentő történeteket mesélt kollégánknak.

„Amikor megnősültem, küldtem Lajosnak is egy meghívót a lakodalmamba. Nagyon jólesett volna, ha jelen van életem egyik legfontosabb eseményén, de sajnos nem jött el. Egyéb elfoglaltságra hivatkozott, és azt is hozzátette: akkor járok a legjobban, ha békén hagyom. Nemrég megjelent egy magazinban egy újságcikk, amiben a történetemről nyilatkoztam. Szinte azonnal felhívott, és azt mondta, hogy kideríti hol lakom, és lejön az embereivel hozzám, de abban nem lesz köszönet.” – állította a telefonban Martonosi Balázs, aki úgy érzi, elszabadult a pokol, mióta a nyilvánosság elé vitte történetét. Az elkeseredett férfi tart attól, hogy a közeljövőben sem fognak csillapodni a kedélyek.

„Állandó zaklatásoknak vagyok kitéve, mióta beszélni kezdtem a médiának.

Sokan a halálomat kívánják, folyamatosan hívogatnak és fenyegetnek számomra teljesen ismeretlen emberek. Két évvel ezelőtt meg is vertek az utcán.

Csak annyit mondtak a támadóim, hogy utálják Lajost, ezért kapom az ütéseket. A rendőröktől is kértem már segítséget, de kinevettek. Azt mondták, hogy én kerestem magamnak a bajt, oldjam is meg. De tisztában vagyok vele, hogy amíg nem folyik vér, a hatóságok nem tudnak mit tenni. Ezért nem is hibáztatok senkit, hiszen én is biztonsági őrként dolgozom, ismerem a szabályokat, lehetőségeket.” – mondta megtörten Balázs, aki először a %%-nak beszélt bővebben súlyos betegségéről.

„Rosszindulatú prosztatadaganatot állapítottak meg nálam az orvosok. A tumor a végbelemet nyomja. Kemoterápiára nem merek járni, mert az egyik barátom is abba halt bele, a műtét pedig nagyon kockázatos lenne. Drága gyógyszereket szedek, 14.000 Ft-ba kerül egy ilyen kúra

– osztotta meg velünk velünk a részleteket. Aztán elszántan hozzáteszi, hogy nem nyugszik, amíg nem sikerül megbeszélnie D. Nagy Lajossal, ami hosszú évek óta nyomja a lelkét. „Úgy tudom, kötelező lenne DNS-mintát adnia. Úgy tudom, hogy az állam rendel mellém egy ügyvédet is, aki segít majd az ügy lebonyolításában.” – árulta el a %%-nak. A biztonsági őr kikéri magának azt a vádat, miszerint csupán a nyerészkedés lenne a célja.
Õ csak biztos választ szeretne kapni arra a kérdésre, ami már kisgyerek kora óta foglalkoztatja.

A %%.hu nem foglal állást a fenti témában, pusztán közvetíti Martonosi Balázs szavait. Portálunk fenntartással kezel minden olyan információt, melyet a másik fél nem erősített/cáfolt meg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?