FÜLES

Megvádolták Rúzsa Magdit - az énekesnő cáfol

Csak nevet az őt ért vádakon Rúzsa Magdi.

Közel tíz éve, hogy megnyerte a Megasztárt Rúzsa Magdi, akinek azóta szépe ível felfelé a karrierje. Az énekesnő ritkán beszél magánéletéről, leginkább csak a zenével kapcsolatban nyilatkozik. Most azonban rajongóinak feltűnt, mintha valami megváltozott volna az énekesnő életében. "Milyen szép volt Magdi az orrműtét előtt! Miért kellett megműteni?" - tette fel Rúzsa Magdi közösségi oldalán a kérdést az énekesnő egyik rajongója. A megasztár azonban cáfol. "Ezt most bóknak veszem.

Soha nem volt ilyen vagy hasonló műtétem

– reagált a rajongói kérdésre az énekesnő. Magdi valóban rengeteget változott az elmúlt egy évtizedben, ám mint azt a Borsnak Mikolay Fanni, sminkmester elárulta, A Dal állandó zsűritagja inkább a profi smink, semmint plasztikai beavatkozás miatt tűnik másnak.

"Sokat lehet csalni az orr méretén egy jó sminkkel. Legfontosabb, hogy az alapozókat hogyan helyezzük fel a kritikus területekre, hiszen egy fotózáson sokat számítanak a fények. Mindenkinek javaslom, hogy mielőtt plasztikai műtétre szánná el magát, nézzen utána néhány apró, de hasznos sminktrükknek!" - tette hozzá a szakember.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?