FÜLES

Megúszta alkalmazottja zaklatását a sztáranyuka

Mariah Carey-t szexuális zaklatás miatt perelte a női menedzsere.
  • Szerző: Ripost

Szexuális zaklatás miatt tavaly perelte be Mariah Carey-t egykori menedzsere, Stella Bulochnikov. A menedzser azt állítja, az énekesnő imádott meztelenkedni előtte, ami őt rettentően zavarta, és hiába kérte, nem vett magára ruhát. Most fordulat állt be az ügyben.

Bulochnikov több mint 100 millió dollárt követelt, szerinte ennyi az ő része az énekesnő nyereségéből, amelyet közös munkájuk során szereztek.

Munkakapcsolatuk 2017-ben, három év után ért véget. Ezalatt számos új zenei projektet indítottak el és Carey filmes szerepet is kapott. A sikerét pedig a menedzsere munkájának köszönheti. Legalábbis Bulochnikov szerint.

Amikor elváltak, egy közös nyilatkozatot adtak ki, mely szerint békében ért véget a munkakapcsolat, a továbbiakban is barátként támogatják egymást.

De miután szexuális zaklatásért beperelte Carey-t, az énekesnő ügyvédei máris kiadtak egy közleményt, hogy Bulochnikov rosszul végezte a munkáját, megkárosította az énekesnőt, ezért rúgták ki. Minden, amit mond, hazugság, és nem akarnak reagálni se azokra, amiket állít - írta a Daily Mail.

Állítólag a menedzser diktátorként viselkedett, beköltözött Carey villájába és rengeteg ruhát, ékszert és különböző tárgyakat lopott el tőle.

A kölcsönös sárdobálás után azonban úgy tűnik, most mégis sikerült megegyezniük peren kívül, bár ennek részleteiről egyelőre nem beszélt egyik fél sem...

És ezeket olvastad már?