FÜLES

Megtörte a csendet: Kitálalt betegségéről Iszak Eszter!

A gyönyörû mûsorvezető sportolási szokásairól mesélt lapunknak, közben elárulta: betegségei miatt vigyáznia kell arra, milyen terepen edz.
  • Szerző: P.T.

Itt a tavasz, ilyenkor az emberek próbálnak minél több időt tölteni sportolással, hogy nyárra elérjék a kívánt alakot. Iszak Eszter bombaformában van! A csinos műsorvezetővel az InStyle díjátadó gálán találkoztunk, elállt a lélegzetünk!

"Köszönöm a bókot, bár bevallom, kevesebbet sportolok, mint eddig. Sajnos nehezen tudom megoldani, hogy eljussak abba a konditerembe, ahová van bérletem, mert nagyon messze van az otthonomtól, a sok munka miatt pedig nem mindig fér bele az időmbe az edzés. Jövő héten lesz egy fehérneműs fotózásom, így az elkövetkező napokban biztosan rendszeresen fogok sportolni" - kezdte a %RIPOST%-nak mosolyogva Eszti, aki hozzátette: számára a futás a leghatásosabb stresszoldás.

"Sokáig nem hittem abban, hogy a futás ilyen pozitív hatással lehet a közérzetünkre. Aztán rájöttem, hogy ez az igazság! Szabadban sajnos nem futhatok, mert kötött csípőízülettel születtem, és a térdemmel is vannak problémák, nem ajánlott a kemény terepen való sportolás. A futópad pedig tartja a ritmust, ad egyfajta ütemet az egésznek, ami számomra könnyebbség" - mondta a szexi műsorvezető.

És ezeket olvastad már?