FÜLES

Megtörte a csendet Demcsák Zsuzsa! Mindenről kitálalt!

A TV2 mûsorvezetője mindeddig némán tûrte, hogy kínos hírek jelennek meg róla a sajtóban. Eddig bírta, kitálalt az igazságról!
  • Szerző: T.B.

A hírek először ittas vezetésről szóltak, aztán megjelent, hogy olimpikonok autójával furikázgat a városban, most pedig már a zsebében is turkálnak. Demcsák Zsuzsa a Facebookon fakadt ki a vagdalkozások hatására.

"Karaktergyilkosság. Ez történik most velem szemben (...) Nincs más eszköz egy közszereplő kezében, mint tűrni a mindennapos meghurcoltatásokat, a csúsztatásokkal, az alantas ösztönökre hatással és hazugságokkal teli cikkek megjelenését? A pereskedés hosszú évekig eltart, a vége csekély kártérítési összeg, mely soha nem hozza vissza a lejáratott ember becsületét, a lapkiadó pedig ezzel kalkulálva jelenteti meg a hazug cikkeket" - kezdte a Facebook-on a Mokka műsorvezetője, aki részletesen reagált az őt ért vádakra.

"Vásároltam egy autót, részletre. Az autó középkategóriás, nem méregdrága és nem luxus.

Nem a sportolóktól vettem el, senki sem rövidült meg tőle, és nem furikázom vele jogosítvány nélkül.

"A sportolók ingyenes használatra kapták, a legtöbben pedig szintén megvásárolják ugyanolyan feltételekkel. Én is fizettem érte. Mi van ebben sztori?" - tette fel a költői kérdést Demcsák, aki úgy véli, egy napilap és volt férje bosszúját kell eltűrnie nap mint nap.

"Volt férjem bosszúja nagyon mély, hosszú ideje tartó, soha nem nyugvó. Mint minden bántalmazóé, amióta világ a világ. Tőlük soha nem szabadulhat egyetlen asszony se, ha vette a bátorságot és kiszakította magát a bántalmazó-bántalmazotti viszonyból. S bosszújához partnerekre talált a bulvár sajtónál. A férjemnek négy év óta állítólag nincs munkahelye, nem fizeti a 20 ezer forintos gyerektartást sem. Elítélték végre az ellenem elkövetett erőszakos cselekedetei miatt. S mégis az ő szavának hisznek?" - bosszankodott Zsuzsa.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?