FÜLES

Megtörte a csendet Ambrus Attila: őszintén beszélt kislányáról, akit meg is mutatott – fotó

Ambrus Attila a könnyeivel küszködve adott hálát Istennek, hogy Anna édesapja lehet. Az egykori rosszfiú ma már minden erejével azon van, hogy úgy éljen, hogy kislánya büszke legyen rá.
  • Szerző: Ripost

Nem tervezte, hogy megtöri a csendet, amihez tudatosan tartotta magát eddig: Ambrus Attila nem mutogatja műsorban a kislányát, Annát és nem hajlandó beszélni a legprivátabb magánéletéről sem. Néhány kupica után azonban nem volt visszaút, Attila a Life TV Vacsorakirály című műsor kedd esti adásában tett váratlanul őszinte vallomást, majd karjában a vendégeihez vitte a gyönyörű, szőke Annát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: LifeTV

„Az a helyzet, hogy a gyerekem nem közszereplő, azt, hogy ő majd milyen szinten használ vagy kihasznál, még nem tudom. Egyelőre ott tartunk, hogy szolgaként rohangálok oda-vissza, hogy az igényeit kielégítsem, és iszonyú rafkós egyébként, úgyhogy valószínűleg örökölt egy kis fifikát vagy firnyákosságot, mert szinte mindig eléri, amit akar. Hálás vagyok a sorsnak, hogy van egy gyermekem, és pont. Egy dolgunk van az életben, valamit átadni a következő kornak„ – magyarázta a műsorban az egykori bankrabló. Mint mondja, még nem tudja, hogy fogja elmondani a múltját gyermekének, de azt megígéri, hogy őszinte lesz vele.

Fotó: LifeTV

„Elmondom, hogy sok rossz dolgot csináltam, mert így volt, kár ezen szépíteni. Viszont a sok rossz mellett azóta megpróbálok jókat csinálni, erről szól az éle­tem. A gyerek háromévesen az óvodában megkapja ezt a stigmát, nem tudok ezzel mit csinálni. Ott tartok, hogy próbálok úgy élni, hogy amikor Anna négyéves lesz, és azt mondják neki a társai, hogy az apád egy rabló, ne sérüljön. Ez a legfontosabb. Nem voltam jó ember, piszok sok rossz dolgot csináltam, viszont nem tudom a múltam megváltoztatni” – mondta a Viszkis.

Fotó: LifeTV

Ambrus Attilától a Bors érdeklődött, mi volt az oka őszinte vallomásának.

„Nincs mit szépíteni ezen, nem voltam már szomjas. Már délelőtt elkezdtem főzni, és viszkizni is, ami estére sajnos nagyon megütött, ott a forró kemence mellett állva. Így történt, hogy egyrészt megmutattam a kamerának a kislányomat, akit soha nem mutatok meg, illetve hogy olyan dolgokról kezdtem beszélni, amiről nem szívesen nyilatkozom a nyilvánosság előtt„ – mondta Ambrus Attila.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?