FÜLES

Megtámadták az utcán a gyönyörű énekesnőt, pedig csak segíteni akart

Egy idősebb hölgynek szeretett volna segíteni Katherine Jenkins, de ő is bajba került.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas pillanatokat kellett átélnie Katherine Jenkinsnek. Éppen egy jótékonysági fellépésre igyekezett a King's Roadon Londonban, amikor arra lett figyelmes, hogy egy lányokból álló banda kirabol egy idősebb asszonyt. Azonnal odafutott, hogy segítsen, ám őt is megtámadták és kirabolták.

Katherine Jenkins mugging horror: Terrified singer is robbed in street and left in tears after heroically stepping in to try to stop violent girl gang attacking elderly woman https://www.dailymail.co.uk/news/article-7760299/Katherine-Jenkins-mugging-horror-Terrified-singer-robbed-street.html #totaltaskcontrol #secuirty #london #crime #katherinejenkins #singer #robbed #closeprotection

Ahogy mondta, sokkot kapott, azonnal zokogni kezdett, de arra még volt lelkiereje, hogy egy éppen arra járó rendőrségi furgont leintsen, így még el is tudták kapni az elkövetőket. Legalábbis két 15 éves lányt bilincsben vezettek el.

A mezzo szoprán énekesnő az eset után bár rendkívül feldúlt volt, részt vett a koncerten, mert mint mondta, nem hagyhatta ki a jótékonysági eseményt.

És ezeket olvastad már?