FÜLES

Megtaláltuk: Nem hiszed el, hol dolgozik Kozso barátnője!

Nyolc éven át tartott a szerelem az énekes és a gyönyörû lány között, de nemrégiben felröppent a szakításuk híre. Azóta is többször látták már őket együtt, ám egyelőre nem nyilatkoznak róla: kapcsolatban vannak-e, vagy már csak barátok. A Ripost a munkahelyén találta meg Keirát!
  • Szerző: T.B.

Megtudtuk, hogy a gyönyörű, fiatal lány a mai napig fellép az énekessel, ám emellett civil foglalkozása is van.

A %RIPOST% olvasóriportere egy karibi hangulatú koktélbárban bukkant rá Keirára, ahol szexi fűszoknyában szolgálta ki a vendégeket.

Egyáltalán nem tűnt letörtnek! Vidám és elképesztően szexi volt! Mosolyogva, udvariasan hozta ki az italokat, figyelte a vendégek minden kívánságát

- árulta el a férfi, aki pár izgalmas fotót is készített Kozso kedveséről. Hiszen a legújabb pletyka szerint bizony újra együtt van a lány és a kilencvenes évek egyik legnagyobb hazai popikonja.

(A galéria megtekintéséhez kattints a fotóra!)

A csinos lány gondozta agyműtétje után az énekest, jóban-rosszban kitartottak egymás mellett, ám nemrégiben valami nagy baj történt! Arról vallottak hónapokkal ezelőtt: külön utakon folytatják!

A lány azt mondja, Kozso teljesen más ember lett az operáció után, megváltozott a személyisége, erre ment rá a kapcsolatuk. Nyáron még az suttogták,  a lány részéről elmúlt a szerelem, nem látott sok esélyt arra, hogy valaha még egy pár lesznek az Ámokfutók frontemberével.

A vasárnap esti Sztárban sztár alatt azonban érdekes jelenetnek volt szemtanúja a %%. Keira és Kozso mintha újra egymásra találtak volna! Legalábbis a TV2 stúdiójában izzott körülöttük a levegő!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a mákos guba lesz az ünnepi asztal sztárja
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?