FÜLES

Megszólalt Rékasi: így menekül az anyagi csőd elől

Egyáltalán nincs könnyû helyzetben a népszerû színész. A tizenöt hónap alatt rengeteg tartozást halmozott fel.
  • Szerző: BDF

Nem telik el úgy egy hét, hogy ne röppenne fel újabb aggasztó hír Rékasi Károly állapotával kapcsolatban. Ezért kereste fel a %% a népszerű színészt, akinek szavaiból úgy hallottuk, a gyógyulás útjára lépett.

„Továbbra is azt gondolom, hogy az egészségügyi hogylétem magánügy. Nem szívesen beszélek róla. Bár annyit elárulhatok, jól vagyok. Köszönöm szépen” – kezdte a %%-nak Rékasi, akinek állapota a pletykák ellenére mégis rendeződni látszik. Azt is megsúgta, éppen kerti munka közben zavartuk meg.

„Virágokat ültetek a kertben. Nagy munkában voltam, amikor megcsörrent a telefonom” – mesélte jókedvűen, majd hozzátette, fogalma sincs arról, miért láttak olyan hírek napvilágot, miszerint a folyamatos infúziós kezelések miatt alig, csak néhány óra erejéig engedik ki a kórházból.

Infúziós kezelés miatt nem engednek ki a kórházból? Én erről nem tudok semmit. Meg kellene kérdezni azokat az újságokat, akik írtak erről. Talán ők választ is tudnak adni a kérdésekre…

A Barátok közt sztárja igyekszik rendbe hozni életét: újra munkába állt. Azt mondja, nem engedheti meg magának, hogy ne dolgozzon.

„Úgy tűnik, ismét befogadott engem a szinkronos közösség. Különböző csatornák számára készítek szinkronokat. Nem tagadom, nagy szükségem volt erre az állásra. Hiszen muszáj voltam egy olyan helyzetet találni, amelyben nem hátrány a korlátozott mozgásképességem.

Ideje ledolgoznom a tizenöt hónap munkátlanság alatt felgyülemlett hiteleimet. Eljött az idő, hogy rendbe tegyem az életemet. Nagyon hálás vagyok nekik, hogy befogadtak és esélyt adtak nekem.

 

És ezeket olvastad már?