FÜLES

Megszólalt a daganatos Székhelyi József: Így gyógyítom magam!

Több mint egy héttel ezelőtt jelentette be a színész: daganatos betegséggel küzd. Azóta sem tudni semmi biztosat az állapotáról!
  • Szerző: P.D.

Székhelyi József mindeddig őszintén beszélt arról: daganatos betegségben szenved, ám most úgy határozott, szeretne egy kicsit visszavonulni a nyilvánosságtól. Amíg fel nem állítják az orvosok a pontos diagnózist, és nem dolgozzák ki a kezelési tervet, addig a hetvenéves színész nyugalmat és békét szeretne maga körül. Csak annyi biztos, hogy nem tüdő- vagy prosztatarák, hanem valami hasüregi daganat. Hírzárlatot rendelt el az állapotáról.

"Most jó ideig csak szakmai dolgokról szeretnék beszélni. Egyelőre még nem történtek meg a további vizsgálatok, nem tudok semmi biztosat. A hivatásom feltölt, most is ebből merítkezem. Nyugalomra van szükségem, és arra, hogy odafigyelhessek magamra" - mondta lapunknak a Jászai Mari-díjas művész, aki nem szeretné, ha a gyilkos kór jutna eszébe az embereknek, ha meghallják a nevét. Székhelyi arra vágyik, hogy alakításával nyűgözze le a közönséget.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?