FÜLES

Megrendítő: Ezt az üzenetet írta halála előtt Némedi Mari

Megindító sorok jutottak el szerkesztőségünk birtokába, melyeket Némedi Mari írt, mielőtt elhunyt. Kiderült, mire készült a gyógyulása után!

Megható levelet írt kórházi ágyán a neves szinkronszínésznő, aki rejtélyes betegségben szenvedett. A %%-nak adta élete utolsó interjúját, melyben elmondta: a rengeteg stressztől tönkrementek belső szervei, kivizsgálás vár rá, hogy kiderítsék, milyen kór támadta meg. Időközben egy perforált sérv miatt meg kellett műteni, de az operáció után rosszabbodott az állapota, az intenzív osztályon hunyt el február 11-én.

Szerkesztőségünknek a halála előtt eljuttatott egy nyilatkozatot, szerette volna, ha ezt megjelentetjük. A cikket viszont már nem tudtuk életében közölni.

Olyan segítséget keresek magam mellé, aki ezután mindig, mindenben mellettem áll. Mivel nincs gyermekem, ő lenne az örökösöm is. Elég volt az érdekemberekből! Csak szélhámosok vannak körülöttem, akiktől még jobban kiborulok, egyszerűen kikészítenek! Nekem segítség kell! Bánom, hogy annak idején nem fogadtam örökbe egy gyereket...

- írta a tragédia előtt előtt pár nappal Némedi Mari, akinek halála óta pontosan egy hét telt el, és még mindig nem tudni, mikor lesz a temetése. Elképzelhető, hogy családja csak szűk körben szeretné búcsúztani, a nyilvánosság teljes kizárásával. Ehhez pedig bizonyára az elmúlt napok pletykái vezettek.