FÜLES

Megrázó vallomás: Kemoterápiát kap a daganatos magyar színész!

Mindenki bízik abban, hogy a kezelés segíteni fog a színésznek abban, hogy legyőzze a gyilkos kórt!
  • Szerző: P.D.

Székhelyi Józsefnél egy mellkasműtétet követően az orvosai rákot diagnosztizáltak nála. A színész, ahogy ígérte, próbál úrrá lenni a betegségén, ugyanúgy ellátja apai, nagyapai feladatait, és helytáll a színpadon.

"A helyzethez képest jól va­gyok! Megyek Halpernezni a Hatszínbe, aztán Győrben is Halpern leszek és pénteken Mr. Green a Belvárosiban" - kezdte a Borsnak a színész.

Ha nem mondta volna el, a Jászai-díjas színművészről egyetlen kollégája se tudná, hogy beteg, olyan lelkesen, lelkiismeretesen és energikusan dolgozik. De persze azért már semmi sem ugyanolyan, mint előtte.

"Hétfőn kezdődik a kemoterápia. Szorongva várom, de elszántan, hogy gyógyuljak. Felkészített az orvos, hogy mire számíthatok. Igen, elszánt vagyok és élni akarok. Éljen az élet és dögöljön meg a rák" - folytatta Székhelyi.

Majd újra a munkára tereli a szót, érthető, hiszen ott van a legnagyobb biztonságban.

"Muszáj bírnom a munkát. Elszántan életpárti vagyok, maradtam és le­szek. A családom a körülményekhez képest meglehetősen jól viseli a történteket. Én viszont reszketek a pici lányomért! Azt pontosan nem tudja, hogy mi a baj, hiszen ahhoz még kicsi, öt és fél éves, de azt érzi, hogy valami baj van. Minden áldott nap ír nekem levelet: apa, apa, apa, Sári. És mellette sok rajz. Bizony, nagyon okos, ügyes, már tud írni. És gyönyörű! Intelligens, érzékeny kislány, megérzi, hogy valami történik. Ezekkel a szép rajzokkal biztat, azt mondja, ezek segítenek nekem a gyógyulásban. Biztosan így van" - mondta a színész.

És ezeket olvastad már?