FÜLES

Megrázó kijelentés: Már most abortuszon gondolkodik Molnár Anikó!

Megdöbbentő gondolatok járnak a csinos híresség fejében! Õ nem az a klasszikus anyatípus...
  • Szerző: P.O.

A sors fintora, hogy az egykori Nagy Õ-nek, Molnár Anikónak még nem sikerült megtalálnia az igazit. De 41 évesen sem házasságon, sem gyereken nem görcsöl, sőt ha egy alakuló románcába túl hamar becsúszna a gyerek, gondolkodás nélkül elvetetné.

"Szerintem úgy helyes, ha egy nő akkor szül, amikor megtalálja élete párját, nem úgy, hogy ketyeg a biológiai órája, siettében talál valami 'donort", és gyakorlatilag szül magának egy gyereket. Vagy szerelembe esik, és azonnal gyereket csinálnak, aztán egy-másfél év múlva, amikor felszáll a köd, ott állnak, hogy azt sem tudják, valójában kicsoda a másik! Na én ennél konzervatívabb vagyok. Nálam vagy lesz egy kerek egész család, anyukával-apukával vagy inkább nem is kell gyerek" – kezdte Anikó, aki kortól függetlenül is úgy tartja: az első éveket gyerek nélkül kell eltölteni egy párkapcsolatban.

"Szerintem először ki kell élvezni egymás társaságát: utazgatni, közös élményeket gyűjteni, pár évet megélni csak ketten, és ha már tényleg csak egy gyerek hiányzik a tökéletes boldogsághoz, bele lehet vágni. De amíg egy kapcsolat nem áll biztos lábakon, nincs mire alapozni.

Szerelmesen sem szülnék három hét múlva, ha idejekorán becsúszna egy baba, 41 évesen is elvetetném

- jelentette ki a Lokálnak Anikó.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?