FÜLES

Megrázó hírek, ez derült ki Sebestyén Balázs feltételezett zaklatójáról

Zokogva vallott a nő édesanyja, akinek fogalma sincs, ezek után mi vár rájuk.
  • Szerző: Ripost

Gyanúsítottként hallgattak ki egy nőt Sebestyén Balázs zaklatási ügyében.

Sebestyén Balázs feltételezett zaklatóját szerda reggel a rendőrök ébresztették vidéki otthonában, majd bevitték a kapitányságra - írja a Blikk

"A lányomnak nagyon nehéz élete volt, rengeteget szenvedett. Elvált a férjétől, és nemrégiben visszaköltözött a kisgyerekével, akit egyedül nevel" – kezdte a lapnak a fiatal nő édesanyja.

"Nem tudom pontosan, milyen butaságot csinált, nekünk sem árulja el. Egyszerűen nem mond semmit. Nem tudjuk, mi vár még ránk és a lányunkra. A férjem és én egész életünkben tisztességes, becsületes emberek voltunk, akik most ilyen lehetetlen helyzetbe kerültek. A lányomért bármire képes vagyok, bármit is tett, mi mellette leszünk" – mondta zokogva a kétségbeesett asszony. 

A Blikk elérte az érintettet is, aki szűkszavúan annyit mondott: őt csak tanúként hallgatták ki, többet nem kívánt hozzátenni.

„Zaklatás vétsége miatt egy nőt hallgattak ki gyanúsítottként. A nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt nem kívánunk adni” – írta azonban a hatóság.

Nem ez az első eset egyébként, hogy a rádióst zaklatja egy rajongója vagy utálója. Évekkel korábban arról mesélt, hogy egy ismeretlen még az éjszaka közepén is üzenetekkel bombázza, és azzal fenyegeti, hogy kioltja az életét. Máskor egy fiatal lány szeretett bele, aki évekig próbálkozott a közelébe férkőzni.

A magyar büntető törvénykönyv szerint zaklatónak minősül az, aki ezért, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen, esetleg tartósan háborgatja. Ha súlyosabb bűncselekményt nem követ el, a zaklatás vétségnek minősül, amiért akár egy év szabadságvesztés is járhat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?