FÜLES

Megrázó, ez történt a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított Árpa Attila szerelmével

Alexandrát nagyon megviselte a razzia.
  • Szerző: Léda

A Szent János kórház neurológiai osztályán feküdt egy hétig Árpa Attila szerelme, Alexandra, miután tavaly tavasszal házkutatást tartott a rendőrség a színész-producer házában. Drogot kerestek. A lányt annyira megviselte a razzia, hogy sokkot kapott a traumától.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Árpát kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják, a nyomozás továbbra is folyik, ami annyira felbosszantotta Attilát, hogy megkereste a Blikket. Attila szinte biztos abban, hogy vádat emelnek ellene, pedig az ügy már így is megviselte őt és a kedvesét is.

„A legtöbb ismerősöm röhög ezen az egészen, hiszen tudják, hogy nem vagyok díler. Ami sokkal kellemetlenebb, hogy lehet, emiatt több felkérést, reklámkampányt is elbuktam az elmúlt időszakban. Mégsem ezen, hanem az igazságtalanságon buktam ki. A barátnőmet, Alexandrát annyira megviselték a történtek, a fegyveres nyomozók, a razzia, hogy a házkutatás után egy hétig a Szent János Kórház neurológiai osztályán feküdt, mert sokkot kapott a trauma után. A lányomnak, Amirának is el kellett magyaráznom, hogy miért voltak nálam rendőrök, miért kutattak át mindent, és hogy legyen nyugodt, én ártatlan vagyok. Arról nem beszéltem neki, hogy milyen közöm volt valaha a drogokhoz, ahhoz ő még gyerek” - nyilatkozta Árpa a napilapnak.

A színész nem értette, és most sem érti miért indult ellene nyomozás. Egy korábbi rendőrségi közlemény szerint a színész neve egy másik razzia során merült fel, ezért tartottak nála házkutatást, ám Árpa állítja, valami nem stimmel az ügyben.

„Sosem tagadtam, hogy drogoztam, de nem vagyok díler! A házkutatás után megtudtam, névtelen feljelentés miatt jöttek ki hozzám. Már akkor tudtam, hogy egy korábbi barátnőm állhat az egész mögött. Fél évvel később kaptam egy papírt a feljelentés szövegével, amelyben az állt: „én látom el az egész hazai celebvilágot droggal”. Ezt egyszer szó szerint mondtam az exemnek, de csak viccből. Innentől viszont egyértelmű volt, hogy ő tette a feljelentést. Nem meglepő, miután szakítottam vele, megígérte, hogy pokollá teszi az életemet” - árulta el Árpa, aki boszorkányüldözésnek titulálja az esetet.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?