FÜLES

Meglepő fordulat Szulák Andrea és volt párja kapcsolatában

Szeptemberi szakításuk után azt hihettük Szulák Andrea szavaiból, hogy egy életre elege lett gyermeke apjából. Ám most kiderült, hogy remek viszonyt ápolnak.
  • Szerző: The_M

Tavaly szeptemberben teljesen váratlanul elhagyta gyereke apját Szulák Andrea. A hírek pedig arról szóltak, hogy véglegesen összevesztek az egykori szerelmesek, és a művésznő egyedül fogja nevelni közös lányukat. Az elmúlt hónapokban azonban sok minden megváltozott, és a felek megenyhültek.

Ugyanis Gábor azt mesélte a Story magazinnak, hogy tisztáztak mindent, és remek a viszonyuk. Már nem foglalkoznak azzal, hogy ki vagy mi miatt szakítottak. Egyedül az fontos nekik, hogy a kilenc éves Rozinának minden a legjobb legyen az új helyzetben.

"Ez az időszak Andreának, és nekem sem könnyű, de az élet nem áll meg. Csak az a lényeg, hogy a kislányunknak jó legyen. Teljesen kulturált, sőt, kimondottan jó a viszonyunk egymással. Mindig megbeszéljük a gyerekkel kapcsolatot dolgokat, és van, hogy közös programokat is szervezünk" - mondja a taxisofőrként dolgozó férfi.

A színész-énekesnőt az sem zavarja, hogy egykori párja már egy másik nővel él szerelemben, miközben neki még senkije nincs. Gábor Agócs Juditba szeretett bele röviddel azt követően, hogy Andrea elhagyta. A színésznővel remekül megvannak, de egyelőre nem mutatta be Szulákkal közös lányuknak, mert az még túl korai lenne.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?