FÜLES

Megkóstoltuk Liptai Claudia esküvői tortáját: te is meg fogsz lepődni

Minek lecserélni valamit, ami jól bevált? Claudia és Ádám esküvői tortája egy igazi régi klasszikust idézett.
  • Szerző: Buster

Liptai Claudia és Pataki Ádám az egyszerűségre törekedtek, amikor az esküvőjüket tervezték. Arra figyeltek, hogy a kedvenc ételeik kerüljenek az asztalra, és ne csak azért egyenek valamit, mert méregdrága. Az esküvői torta alapjául például a cukrászmester férj műhelyében készült dobostorta szolgált, amit kicsit a saját ízlésükre formáltak.

„Ötlapos dobostorta volt, három emelettel, de egy kis csavart azért tettek bele. Nem égetett cukor volt a tetején, hanem csokoládé, és gyümölcsökkel díszítették."

Mennyei volt, nem is gondolná az ember, hogy mit ki lehet hozni a dobostortából...!

- lelkendezett lapunk kérdésére egy bennfentes. A kedvcsináló után útra keltünk, hogy mi is megkóstoljuk a süteményt, de egyelőre még nem került fel a Pataki Cukrászda repertoárjára.

Tekintve, hogy az eredeti dobostorta pont olyan volt, mint ahogyan a nagykönyvben le van írva, talán érdemes lenne megmutatni a gyümölcsös változatot is.

És ezeket olvastad már?