FÜLES

Mégis életben van Elvis Presley? Felkavarta az állóvizet ez a videó

Előkerült egy felvétel, amelyen állítólag a Király beszél – miután elvileg meghalt.
  • Szerző: Ripost

Van néhány sztár, akinek a halála annyira sokkolta a rajongókat, hogy nem akarják elfogadni, meghaltak, és rendre felröppennek olyan hírek, hogy látták a sztárokat. Leggyakrabban 2Pac, Michael Jackson és természetesen a Király, Elvis Presley „éled fel”.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Most is Elvisről terjed egy felvétel, amelyen az énekes beszél. Egy férfi ugyanis azt állítja, együtt dolgoztak Chilében, és erről bizonyítékai is vannak. Mindebben mi a különös? Hogy a felvétel jóval Elvis 1977-es halála után készült.

Masszívan tartja magát az a városi legenda, hogy Elvisnek elege lett a sztárságból és abból, hogy folyton mindenkinek meg kellett felelnie, ezért csak megrendezte a halálát, majd álnéven új életet kezdett külföldön.

A férfi, aki nem akarta felfedni a saját nevét, azt nyilatkozta a Daily Starnak, hogy Chilében egy Bill nevű fickóval dolgozott együtt, aki pont úgy nézett ki, úgy beszélt, úgy járt és úgy írt, mint Elvis.

„Hiába nézett ki pont úgy, mint Elvis, nagyon zavarta, ha valaki erre emlékeztette. Először csak vicceltünk, amikor azt mondtuk, biztos ő a király, aki új személyazonossággal él tovább. De ahogy telt az idő, egyre biztosabbak lettünk benne” – mesélte a férfi.

„Elvisszel” 1997-ig dolgozott együtt, amikor is a férfi egyetlen szó nélkül eltűnt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?