FÜLES

Megint áll a bál Angelina Jolie és Brad Pitt között

Méghozzá a pénz miatt. A színész ugyanis megelégelte, hogy neje mindössze aprópénzzel járul hozzá a családi költségvetéshez.
  • Szerző: The_M

Az elmúlt évek során Angelina Jolie már szinte teljesen rendezővé avanzsált, és a lehető legritkábban vállal szerepeket. Sőt, jelenleg úgy érzi, hogy végleg felhagyna a színészettel, és kizárólag a saját projektjeire, valamint a jótékonysági munkájára koncentrálna. Így visszautasította a Gyilkosság az Orient expresszen feldolgozásának főszerepét, valamint a Demóna folytatására sem akar aláírni. (Ez utóbbi körülbelül 80 millió dollárt hozna a konyhára.)

Ez az ötlet viszont nem igazán tetszik Brad Pittnek. A színésznek elege van belőle, hogy amíg ő évente három-négy filmre is aláír, addig a neje csak a saját álmait kergeti. Ez leginkább anyagi szempontból okoz feszültséget köztük.

Ugyanis Brad egy-egy szereppel 10-20 millió dollárt visz haza, addig Angie a rendezéseivel szinte csak filléreket, és közben ő maga a producere és egyben finanszírozója a filmjeinek. Viszont a jótékonykodása és a folyamatos utazgatása elképesztő összegeket emészt fel. Nem is beszélve az újabb és újabb luxusingatlanokról.

És ezeket olvastad már?