FÜLES

Meghökkentő lesifotó készült az éjszakában Szacsvay Lászlóról

A 70 éves, nehéz időszakot átélő színészt a Ripost egyik szemfüles olvasója vette észre az egyik belvárosi étterem teraszán.
  • Szerző: Doris

Különös lesifotót készített a %% egyik olvasója Szacsvay Lászlóról a budapesti éjszakában. Olvasónk épp a Kossuth tértől sétált a Jászai Mari tér felé szombat este, amikor az egyik étterem teraszán megpillantotta a nemzet színészét és imádott vizsláját, Fülöpöt.

„A párommal sétáltunk a villamosmegálló felé, amikor megláttam a művész urat. Magányosan sörözgetett a teraszon, csak a kutyája volt vele. Meglepődtem, hogy egyedül üldögél így szombat este, gyakorlatilag ő volt az egyetlen vendég. Odaköszöntem neki, mert évek óta nagy tisztelője vagyok, és nagyon sajnáltam, amikor három éve balesetet szenvedett a felesége. Nem lehet könnyű neki”

- nyilatkozta szemfüles olvasónk, utalva arra az ijesztő esetre, ami 2015 augusztusában történt a színész nejével.

Claudia asszony akkor máig tisztázatlan körülmények között kizuhant negyedik emeleti lakásuk ablakából, és súlyosan megsérült a gerince. Az asszony az utóbbi éveket egy rehabilitációs osztályon töltötte, ahonnan egy-egy napra ugyan kiengedték, de csak tavaly mehetett végleg haza. Szacsvay azóta odaadóan ápolja a feleségét, mindent alárendel neki, és csak nagyon ritkán tűnik fel nyilvános eseményen.

Valószínűleg szombat este is csak egy órácskára ugrott le a lakásához közeli étterembe, hogy megérdemelten lazítson egy kicsit egy pohár sör mellett.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?