FÜLES

Megható szavakkal köszöntette fel Kiszel Tünde szülinapos lányát – Fotó

Gyönyörű nővé érett Donatella, aki szombaton ünnepli a 20. születésnapját.
  • Szerző: Ripost

Ma biztosan hatalmas bulit csap Kiszel Tünde és lánya! Donatella ugyanis kereken a huszadik születésnapját ünnepli.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A naptárdíva nem is habozott kihasználni az alkalmat, hogy néhány gyönyörű fotóval és szívmelengető sorral köszöntse fel közösségi oldalán lányát.

Fotó: Sulyok László / Ripost

Sőt az Instagram-storyjából az is kiderült, hogy egy nagyon finom családi ebédet is együtt töltöttek a jeles nap alkalmából.

Kiszel Tünde méltán büszke a gyönyörű Donatellára, aki nemcsak modellként ért már el sikereket, de nemrég egy énekversenyen is kiváló helyezést ért el.

„Drága, jó DONATELLÁM! Ez a csodálatos és különleges nap is eljött! 20 éves lettél! Nagyon gyorsan elszaladt ez a 20 év, olyan, mintha tegnap lett volna, hogy megszülettél és a karjaimban tarthattalak! Kimondhatatlanul boldog voltam, mert Édesanya lettem, életet adtam egy gyönyörű Kislánynak! Nekem van a legcsodálatosabb Gyermekem a világon! Nemcsak szép és tehetséges, hanem jólelkű, segítőkész, empatikus, együttérző, megértő, nagy szíve van! Isten ajándéka! ?Bearanyozod az életem! Érted élek! Örökké együtt! Születésnapodon a jó Isten éltessen sokáig! Legyél nagyon boldog, egészséges és vidám! Kívánom, hogy minden álmod és vágyad váljon valóra! A VILÁGON A LEGJOBBAN SZERETLEK!” -írta szülinapi köszöntőjében Kiszel Tünde.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kiszel Tünde (@kiszeltunde_) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?