FÜLES

Megható: Dalt írt szakításáról Király Viktor!

A népszerû énekes elképesztő videoklipet forgatott legújabb dalához Los Angelesben! Egy kis magánéleti titkot is elárult az esemény kapcsán a Ripostnak.
  • Szerző: B.M.

A 'Shoulda woulda coulda' című dal több szempontból is különleges! A kivételes hangú énekesnő, Király Linda is segített testvérének a szövegírásban. A klipet Los Angelesben forgatták, egy kiváló szakemberekből álló produceri csapattal.

"Doma Schrank és Steve Valenzuela is közreműködött a dalban, akik nem kisebb nevekkel dolgoztak együtt, mint Kelly Clarkson, Rod Stewart vagy Jason Derulo. Linda jelenleg Amerikában van, ezért sajnos nem tudott részt venni a videoklip premieren" - kezdte a %RIPOST%-nak Király Viktor, akinek minden oka megvan arra, hogy büszke legyen, ráadásul hamarosan hazánkba utazik Anastacia is, aki elképesztő duettre készül a népszerű énekessel.

"Ez nagyon izgalmas dolog! Elismerem Anastacia tehetségét, felnézek rá! Boldog vagyok, hogy közösen állhatunk színpadra a június huszonkettedikei Aréna koncerten. Nem ismerem a természetét, bízom benne, hogy gyorsan egy hullámhosszra kerülünk majd. Emiatt izgulok egy picit! A fellépés előtt tudunk csak próbálni személyesen, addig is elküldtük neki a dalokat, így tud felkészülni" - mondta az énekes, aki magánéletébe is engedett egy kis betekintést.

A dalokba szeretem a lelkemet, tapasztalataimat belevinni. Amikor egy évvel ezelőtt a kapcsolatom véget ért, született egy dal arról az érzésről is

- mondta Viktor, aki azt nem árulta el, jelenleg szabad-e a szíve!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?