FÜLES

Meghan ostobaságokat állít a bíróságon, röhögnek rajta az angolok

A sussexi hercegné szerint rekordösszeget hozott az esküvője az angol gazdaságnak, de a szakértők nem értik Meghan matekját.
  • Szerző: The_M

Már hónapok óta zajlik Meghan Markle és a Mail on Sunday című brit lap pere, miután az egykori színésznő apjának írt levelét nyilvánosságra hozták az újságban. A bíró pedig mindenre kiterjedő, alapos vizsgálatot kért, így sok mindenről kénytelen beszámolni Meghan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Az egyik dokumentumban azt állítja, hogy a brit média ellene hangolta az embereket, miközben a népnek hálásnak kellene lennie, hiszen az ő jelenléte jót tett a gazdaságnak. Meghan számításai szerint az esküvője Harry herceggel nagyjából egymilliárd font plusz bevételt jelentett, mert annyi turista érkezett az eseményre Londonba.

A gazdasági szakértők arcára viszont mosolyt csalt a sussexi hercegné számolgatása. Szerintük, ha David Beckham vette volna feleségül II. Erzsébetet, talán még az sem hozott volna egymilliárdos bevételt a turizmusból. Meghan összege maximum akkor van közel az igazsághoz, ha az emléktárgyak eladását is beleveszik az esküvő óta eltelt két évből.

Fotó: Northfoto

De azért is sokan kinevetik most Meghant, hogy szerinte a lagzija alig terhelte meg a kincstárat, hiszen a legtöbb dolgot ő és Károly herceg fizettek a magánvagyonukból. A Buckingham-palota 2019-es nyilvános könyvelésében viszont tételesen megtalálható, hogy mennyit költöttek közpénzből a sussexi lakodalomra, és az nem éppen filléres kategória.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?