FÜLES

Meghan még rúgott egyet a királyi családba: ez már Erzsébet királynőnél is kiverte a biztosítékot

Erzsébet királynő is megütközött Meghan Markle legutóbbi nyilatkozatán.
  • Szerző: Ripost

II. Erzsébet királynőt is megviselték azok a vádak, amelyet Meghan Markle fogalmazott meg egy bírósági dokumentum szerint. A hercegné és Harry herceg beperelte a Mail on Sunday lapot, a mostani per során pedig kiderült, miket mondott a palotáról az egykori színésznő.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

A dokumentumok szerint Meghan a királyi család szemére vetette, hogy nem védték meg, kiszolgáltatottnak érezte magát, valamint szerinte a Kensington-palota nem járt el kellő körültekintéssel és rosszul kommunikált a sajtóval akkor, amikor édesapja ominózus levelét sorra címlapon hozták le a lapok.

A királyi családhoz közelálló források szerint II. Erzsébet királynő elárulva érzi magát, amiért ilyen botrányos vádakat hozott fel ellenük Meghan. Az uralkodó ugyanis úgy érzi, minden tőlük telhetőt megtettek Meghanért: a hagyományoktól eltérően már akkor meghívta magukhoz karácsonyozni, amikor még csak jegyben jártak Harryvel, több millió fontot adott neki, hogy a saját ízlése szerint alakíthassa át az otthonukat (amit szintén a királynőtől kaptak) – írta az Express.

A királynőnek az is rosszul esett, hogy Meghan közvetve Vilmos herceget és őt magát is szidta. A Kensington-palota ugyanis Erzsébet királynő utasítását követi, amely igen egyszerű: „sose panaszkodj, sose magyarázkodj”.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?