FÜLES

Eddig hallgattak erről, így élt titokban Harryvel Angliában Meghan

A sussexi herceg egy interjúban mesélte el, hogy milyen volt, amikor még titkolnia kellett a kapcsolatát Meghannal.
  • Szerző: The_M

Ahhoz képest, hogy nyugalomra, privát életre vágytak, és semmi médiafelhajtást nem akartak maguk körül, Meghan és Harry elég lelkesen nyilatkozgatnak magukról. Meghan nyílt levélben mesélt a vetéléséről, Harry bohóckodott James Corden show-jában, majd jött az Oprah-interjú. Most pedig a sussexi herceg leült beszélgetni Dax Shepard színésszel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghan titokban Angliában élt Harrynél

Meghan titokban Angliában élt Harrynél (Fotó: Northfoto)

Az interjúban pedig több, eddig nem ismert dolgot is elárult Harry. Többek közt azt, hogy Meghan 2016 nyarán a legnagyobb titokban nála élt Angliában. Bevásárolni például magukat álcázva jártak, baseballsapkában és napszemüvegben, a boltban pedig külön sorokban sétáltak, és SMS-ben egyeztették, hogy miket vegyenek. Így ha Harryt fel is ismerték volna, nem látják együtt a titkos szerelmével.

Meghan egyedül sokkal lazábban járkálhatott Londonban, hiszen arrafelé még ismeretlenebb volt színésznőként, mint Amerikában. Elment jó barátnője, Serena Williams meccseire Wimbledonba, és turistaként járt a Buckingham-palotában is, hogy felmérje, hova házasodik majd be.

De az is kiderült, hogy Meghan már akkoriban azt mondogatta Harrynek, nincs arra szüksége, hogy hercegként éljen, sokkal jobb élete is lehetne. Szóval a Megxithez vezető incepció már a kapcsolatuk októberi felvállalása előtt hónapokkal megkezdődött.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?