FÜLES

Kitálalt a bennfentes: Harry és Meghan újabb fájdalmat okoz a királynőnek

Meghan Markle és Harry herceg a jelek szerint nem törekszik békét kötni a királyi családdal. Életük egyik legfontosabb napját Amerikában élik majd át.
  • Szerző: ripost

A jelek szerint egyáltalán nem készül békét kötni a királyi családdal Harry herceg és Meghan Markle.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Amerikában élő házaspár Richard Fitzwilliams királyi kommentátor és író szerint nem hogy nem terveznek visszatérni Nagy-Britanniába, de életük egyik legfontosabb napját is Harry családja nélkül töltik majd.

meghan markle

Harry herceg és Meghan Markle újabb durva lépésre készülnek
Fotó: AFP

Bár eleinte arról szóltak a hírek, hogy Harryék hazatérnek a szigetországba, hogy egy, a Windsori kastélyban lévő Szent György-kápolnában megtartott szertartáson kereszteljék meg a kislányukat, Lilibetet, az udvari szakértő szerint erre semmi esély.

Fitzwilliams a The Telegraphnak elmondta, hogy a házaspár az Egyesült Államokban tartja majd a keresztelőt, ezzel teljesen kizárva a családot, és főleg II. Erzsébet királynőt a fontos eseményről.

„A legújabb közvélemény-kutatások kimutatták, hogy Harryék egyáltalán nem népszerűek az Egyesült Királyságban, így a jövőjüket Amerikában építik majd fel” – fogalmazott a szakértő, aki szerint semmi esély arra, hogy Harryék valaha életvitelszerűen újra Angliában éljenek.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?