FÜLES

Meghan Markle felbérelt egy nőt, hogy csatlakozzon hozzá és Harryhez

A sussexi hercegné újabb királyi szokást fog megtörni azzal, hogy egy nő szorítja majd a kezét a szülőszobán.
  • Szerző: The_M

A napokban kiderült, hogy a korábbi hírekkel ellentétben, Meghan Markle mégis abban a londoni kórházban ad majd életet első gyerekének, amelyikben Katalin hercegné is szült háromszor. Valamiben azonban mégis eltér majd a hagyományoktól és sógornőjétől a sussexi hercegné.

Meghan ugyanis felbérelt egy dúlát, hogy legyen vele bent a szülőszobán, és fogja a kezét. A szüléskísérő egyre nagyobb divat, mert sokan szeretnék, ha valaki foglalkozna a lelki békéjükkel is szülés közben. Az egykori színésznő eléggé spirituális, így nem meglepő, hogy szeretne maga mellett tudni egy lélekszakértőt. Aki nem mellesleg az aggódó apukát, Harryt is le tudja majd nyugtatni, amennyiben a herceg tényleg bent lesz a szüléskor.

Korábban még nem volt példa az uralkodóházban arra, hogy a dadán, az orvosokon és az ápolónőkön kívül más is bent legyen egy baba világra jöttekor.

A helyzet pikantériája, hogy a Meghan által kiválasztott dúla családjának volt már korábban is köze a brit királyi családhoz. Lauren Mishcon férjének nagyapja irányította azt az ügyvédi irodát, amelyik Diana hercegnőt képviselte a válása során.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?