FÜLES

Egészen megdöbbentő, ahogy Meghan Markle bírósági ügye záródott

Érdekes kis részletek szivárogtak ki.
  • Szerző: Doris

Meghan Markle még 2018-ban perelte be az egyik brit kiadót, miután a hozzájuk tartozó lapok kiszivárogtatták az apjának írt privát, szívfacsaró leveleit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Megdöbbentően záródott Meghan Markle bírósági ügye

Fotó: Northfoto

Mára pedig az is kiderült, hogy Harry herceg felesége javára döntött az angol bíróság! A bíró gyorsított eljárásban hozott ítéletet, így tárgyalásra sem kerítenek sort – közölte a CNN.

A Mail on Sunday és a Associated Newspapers korábban azt közölte, hogy kitartanak a levélrészletek közzétételéről szóló döntés mellett, és továbbra is védik az igazukat. Egy ideig úgy tűnt, hogy nem a hercegnő fog kikerülni győztesen a vitából, ugyanis a bíró előzetesen kijelentette, hogy Meghan több pontban hazudik a beadványában.

A végső döntés előtt aztán különös dolgok történtek.

Az úgynevezett Palace Four (vagyis a királyi családhoz közel álló, négytagú tanács) tagjai is szóba kerültek. Töbek között Jason Knauf, aki abban az időben Harry és Meghan személyi titkára volt, és aki segített az említett levél megfogalmazásában.

A Palace Four másik három tagja, akik korábban Meghannak dolgozott, a Sunday Times jelentése szerint mind kész lett volna tanúskodni, hogy a bíróság árnyaltabb képek kapjon a történtekről, ám nemes egyszerűséggel senki nem kért tőlük tanúvallomást.

Mintha a bíró úgy döntött volna, hogy az ő bizonyítékaik teljesen irrelevánsak, ami valósággal sokkolta őket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?