FÜLES

Meghan előtt Harrynek sem volt gondja a rasszista kijelentésekkel

A britek személyes sértésnek vették Meghan és Harry interjúját, ezért most mindent előrángatnak a múltból, amivel visszavághatnak.
  • Szerző: The_M

Leginkább az amerikaiak és hírességek körében ért célba Meghan és Harry botrányos interjúja, amit Oprah-nak adtak a nagyjából 4 milliárd forintot érő villájuk kertjében. Ellenben a britek többségénél a mérhetetlen haragot okozott a hercegi pár, konkrétan személyes sértésnek vették, amiért lejáratják a királyi udvart.

A legtöbbet azzal a véleménnyel találkozni az interneten, hogy ha meg is történt a Harry által emlegetett rasszista beszélgetés az egyik családtaggal, akkor sem így kellett volna azt elmondaniuk. Egyből a királynőhöz kellett volna fordulni, vagy pedig most elmondani, hogy ki volt az, mert így most az egész családot bemocskolták.

Harry a kiképzése alatt sok meggondolatlanságot elkövetett

Harry a kiképzése alatt sok meggondolatlanságot elkövetett (Fotó: Northfoto)

Meghanék a britek szerint ledobták az atombombát a Buckingham-palotára, ezért a sajtó és sok kommentelő válaszcsapásokat indított. Többek közt sokan előszedték Harry egyik korábbi botrányát, amikor rasszista viccek miatt került bajba.

2009-ben szivárgott ki egy videó, amit a herceg készített még 3 évvel korábban a Sandhursti Királyi Katonai Akadémián, és az hallható rajta, amint egy pakisztáni származású kadéttársát „pakinak” hívja, ami az egyik legnagyobb sértés a többszázezres brit kisebbség tagjainak. A felvétel másik részében pedig „turbánosnak” nevez egy másik, muszlim kiskatonát.

Persze mindez régen történt, de az angolok szerint Harry képmutató, amiért ezeket az eseteket nem emlegeti fel, miközben ő rasszistának állítja be a családját, a népét és az országa sajtóját.

De azt is felemlegették páran, hogy 2005-ben Hitlernek öltözve ment bulizni Diana kisebbik fia, ahogy azt Meghan apja is Harry fejéhez vágta néhány napja.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?