FÜLES

Megerőszakolt egy 14 éves lányt az Oscar-díjas színész? Azonnal törölték a sorozatát

Egy modell vádolta meg Timothy Huttont azzal, hogy évekkel ezelőtt megerőszakolta.
  • Szerző: Ripost

Azonnal törölte a Fox Timothy Hutton sorozatát, az Almost Familyt, miután egy modell megvádolta az Oscar-díjas színészt, hogy megerőszakolta, amikor még csak 14 éves volt.

Fotó: AFP

A most 50 éves Sera Johnston a Buzzfeed News-nak adott interjújában elmondta, a színész 135 ezer dollárt adott neki, hogy tartsa a száját. Az interjú után órákkal a Fox már ki is farolt a színész sorozata mögül.

A kanadai Johnston elmondta, még 1983-ban találkozott a férfival, amikor Hutton Vancouverben forgatta a Jégbefagyott embert. A színész meghívta a modellt és két barátját a hotelszobájába.

Ahogy a modell mondta, egyszer csak az akkor 22 éves Hutton és a színész egyik barátja megerőszakolták.

„Először még a tévé előtt ültünk, és elkezdte simogatni a lábam. Aztán bevezetett a hálószobájába. Megkérdezte, szexeltem-e már korábban. Ekkor jött be egy barátja. Megijedtem, mondtam, hogy ki akarok menni. De azt mondták, nem kell félnem, élvezni fogom. Lefagytam a rémülettől, amikor levetkőztettek, mint egy babát” – elevenítette fel az emlékeket most a modell.

Johnston egészen 2017-ig hallgatott a dologról és nem tett semmilyen jogi lépést. A Metoo mozgalom hatására azonban ő is megváltoztatta a döntését. Ügyvédet fogadott és másfél millió dollárra beperelte Huttont. Az ügyvédek a háta mögött azonban megegyeztek és végül 135 ezer dollárt kapott, hogy hallgasson a vádakról.

A modell azonban úgy gondolja, mindenkinek tudnia kell, milyen ember is valójában az Oscar-díjas színész.

Hutton ügyvédein keresztül tagadta a vádakat, mint fogalmaztak, a színész soha életében nem találkozott a nővel.

„Hutton egyetlen percet sem hajlandó erre a méltatlan vádra pazarolni, mivel nyilvánvalóan hamis, és csak pénzt akarnak kizsarolni tőle” – fogalmazott az ügyvéd.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?