FÜLES

Még semmi sem biztos a sztártévés ügyében

Pár hete derült ki, hogy Jakupcsek Gabriella távozik a MTVA-tól. Azóta rengeteg találgatás látott napvilágot. Most a mûsorvezető azt nyilatkozta, hogy még mindig folynak a tárgyalások, egyelőre semmi sincs letisztázva a távozásával kapcsolatban.

Már biztos, hogy Jakupcsek Gabriella távozik az MTVA-tól, bár szerződésbontás még hivatalosan nem született, az is megeshet, hogy a tévé titoktartási pénzt fizet a műsorvezetőnek - írja a Blikk.

Távozásakor kiegészülhet a műsorvezető végkielégítése, ha az MTVA szeretné, hogy ne nyilatkozzon a felmondásának körülményeiről és az itt töltött évekről.

"Egyelőre nincs letisztázva a televíziótól való távozásom, folyamatban vannak a tárgyalások. Amíg ezek nem zárulnak le, nem is tudok beszélni arról, hogy történt-e már megkeresés, merre folytatom tovább"

- mondta a sztártévés.

Valószínűleg hamarosan pont kerülhet az ügy végére, ugyanis a múlt héten már az összes fotót eltávolították Jakupcsek Gabrielláról a televízió fotótárában, és már megkezdték a Ridikül új adásainak forgatását is Dióssy Klárával.

És ezeket olvastad már?