FÜLES

„Visszatérnek egymáshoz” – megmenthető Palik László és Marsi Anikó házassága

Miután Palik László és Marsi Anikó is megtalálta a boldogságot más oldalán, jogosan merül fel a kérdés: vajon, megmenthető-e még a házasságuk?
  • Szerző: Ripost

Úgy tűnik, megmenthető még Marsi Anikó és Palik László házassága! Legalábbis ezt állítja Frabato, az ősi mágus, aki szerint két-három év múlva visszatalál egymáshoz a házaspár.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bár Marsi Anikó új kapcsolata egyre komolyabbnak tűnik, és Palik László is egy fiatalabb hölgy oldalán megtalálta a boldogságot, Frabatónak erre is akadt magyarázata.

Fotó: Keller Mátyás, Ripost. A képen: Marsi Anikó, Palik László

„Marsi Anikó és párja kapcsolata nem tart majd tovább 1-2 évnél. A 7 éves ciklusváltás alapján arra lehet következtetni, hogy Anikó és Palik László házassága valójában 3-4 éve ment tönkre, és azóta az útkeresés fázisában vannak, a mostani kapcsolataik pedig pont a 7 éves ciklusuk közepén jött, vagyis ezek inkább csak fellángolások. Ilyenkor mindig ellentétes váltás jön, vagyis az új pár külső jegyekben és belső tulajdonságokban is szöges ellentéte az előzőnek” – idézi a Blikk Rúzs Frabatót, aki ezzel előrevetítette, hogy Palik Lászlónak és jelenlegi párjának sem jósol tartós párkapcsolatot. Sőt, a mágus szerint arra is van esély, hogy Palik László és Marsi Anikó újra egy párt alkosson.

”Két-három év múlva pont elérnek abba a korba, amikor van egy visszaforgás, visszatekintés. Így én a számok alapján valószínűnek tartom, hogy akkor vissza is fognak térni egymáshoz” – nyilatkozta a mágus.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?