FÜLES

Máris színpadra áll a nagybeteg Gálvölgyi János! Nem lesz ebből baj?

A népszerû színészt súlyos vesepanaszokkal kezelik, ám máris a visszatérést tervezi! Tihanyban lépne színpadra, bár betegsége miatt a mai napig ápolásra szorul....
  • Szerző: Doris

Maga üzent közelgő visszatéréséről Gálvölgyi János! A népszerű színészt július 2-a óta kezelik kórházban, súlyos vesebetegséggel küzd. Aznap Balatonföldváron lépett volna fel a Napsugár fiúk című komédiában, de az előadást végül le kellett mondani, sőt, Gálvölgyi még lánya esküvőjéről is lemaradt.

Állapotáról azóta is sok a találgatás, ám egy biztos: súlyos panaszai ellenére már gőzerővel készül arra, hogy újra színpadra lépjen! Következő fellépéséig mindössze 11 nap van hátra, kérdés, hogy szervezete hogy bírja majd a terhelést.

Gálvölgyinek ugyanis legközelebb július 23-án, a tihanyi Bujtor István Szabadtéri Színpad Legyen a feleségem! című előadásában lenne jelenése. A Bors megkereste az intézmény pénztárát, itt azt a tájékoztatást kapták, hogy színész maga üzente, esze ágában sincs lemondani az előadást, és a 29-i Napsugár fiúkat is szintén végigcsinálja ugyanitt. Nem kért maga helyett helyettesítést.

És hogy mi a helyzet a színész többi nyári fellépésével?

Bonyolultabb a dolog az augusztus 12-i bemutatójú Ének az esőben című előadásban, amit a Szegedi Szabadtéri Játékokon adnának elő. Addig ugyanis próbálni is kellene a zenés darabot. Az Operettszínház azonban igyekezett megnyugtatni a színész népes rajongótáborát.

"Nem kellett a próbákat elhalasztani, ugyanis a korábbiakon részt vett Gálvölgyi János, és legközelebb majd csak augusztus elsején áll össze ismét a csapat. A tervezett budapesti, másik szereposztás minden szereplője tanulja a szerepet, így Jantyik Csaba is. Õk ketten alakítják majd R.F. Simpson producert. A Budapesti Operettszínház csapata nagyon drukkol kollégájuk mihamarabbi felépüléséért, és szeretettel várják vissza a produkcióba."

- árulta el a lapnak a teátrum egy hivatalos közleményben.

A gyengélkedő, ám elhivatott művészt a körúti színház, a Játékszín is visszavárja szeptemberben induló új évadában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?