FÜLES

Már párja barátai is furcsállják Weisz Fanni viselkedését

A modell hónapok óta nem áll szóba a családjával, még karácsonykor sem kereste fel őket.
  • Szerző: Ripost

Karácsonykor is messziről elkerülte a családját Weisz Fanni, holott a családja tárt karokkal várta őt. Weisz Fanni anyja korábban a %%-nak elmondta, bízik abban, hogy lánya az ünnepek közeledtével békét köt velük, ez azonban a jelek szerint nem következett be.

A Bors információi szerint ugyanis Fanni be sem tette a lábát Pécsre, helyette a barátjával és annak családjával töltötte a karácsonyt. Ezt pedig már nemcsak a rajongók, de a pár közvetlen környezete sem érti. 

"Nem jártak Pécsen, eszükbe sem jutott, s ez már nekünk is furcsa picit. Péter rokonaival, barátokkal ünnepeltek, így a lányt hiába várta haza az édesanyja, Ágnes, siket testvére, Gábor, nagyszülei, rokonai, sem ő, sem egy jókívánság nem érkezett tőle. Egymásról Péterrel persze nem feledkeztek meg" - árulta el a Borsnak egy közeli ismerős. 

A lap nem tudta elérni Fanni édesanyját, az általa megosztott fotókról azonban kiderül, hogy a család valóban együtt, a lány nélkül ünnepelt. Csakugyan elérhetetlennek bizonyult maga a modell is, akinek párja, Péter kezeli az e-mailjeit. A Bors kérdéseire azonban nem érkezett tőlük válasz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?