FÜLES

Már hat éve menyasszony Szűcs Judith

Mindenki csak találgat: miért nem állt még oltár elé az énekesnő és szerelme, akik már hat éve jegyben járnak. A Ripost exkluzív családi titkokat tudott meg Judithtól.
  • Szerző: B.M.

2009 óta tart a kapcsolatuk, ráadásul megismerkedésük után egy héttel már el is jegyezte Szűcs Judithot rejtélyes párja. Azóta többször felröppent esküvőjük híre, de egyelőre még mindig nem történt meg a frigy. Valamint még soha nem lépett a nyilvánosság elé a férfi, semmit sem tudni a kilétéről. A 62 éves énekesnő a %%-nak vallott magánélete részleteiről és az ünnepi készülődésről.

"Nálunk már napok óta áll a karácsonyfa, fényárban úszik a lakás. Bevallom, egyáltalán nem hiányzik a hó, igazi nyárimádó vagyok. De a kandalló azért nagyon romantikus és kellemes tud lenni. Most is ég benne a tűz" - kezdte a csinos sztár, aki már túl van a nagytakarításon is, csak az ünnepi lakoma megtervezése várat magára, ami egészen biztosan valami ínyencség lesz.

"A vőlegényemmel szeretünk közösen főzni, de leginkább nyáron. Most a bejárónő fogja elkészíteni az ünnepi, különleges fogásokat. Azt még ki kell találnom, mi lesz a menü szenteste" - folytatta Judith, aki hozzátette, még mindig nem házasodtak össze szerelmével, de tervezik, hogy a közeljövőben oltár elé állnak.

Nem sietünk el semmit, majd a menyegzőnek is eljön az ideje, eddig nem volt rá alkalmunk. Ez a legbensőbb magánügyünk, de semmiképpen sem mondtunk le róla: meg fog történni

- folytatta az énekesnő, aki úgy érzi, nagyon sikeres évet tudhat maga mögött, és az évkezdés is legalább ilyen izgalmas lesz majd.

"Sajnos arcüreggyulladásom van, így picit izgulok a szabadtéri fellépéseim miatt, de majd bundába öltözök. Nem akarok visszaesni a betegségbe: már éppen kifelé jövök belőle. A szilveszter is munkával telik majd, sőt, már vannak televíziós felkéréseim az év első napjaira is, ami nagyon megtisztelő" - tette hozzá a díva.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?