FÜLES

Májusban kezdődik Aurelio tárgyalása

Aurelio az ügy kirobbanása óta gyakorlatilag visszavonult és kerüli a nyilvánosságot. Ez érthető is...
  • Szerző: Buster

...hiszen akár évekre rács mögé kerülhet, ha a bíróság úgy dönt, megáll az ellene felhozott emberrablási vád. Mint ismeretes, a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség azért emelt vádat, mert a nyomozás eredménye szerint Aurelio két társával 2017. október 15-én este egy dusnoki bárban bántalmaztak, majd akarata ellenére autóba tuszkoltak egy fiatalembert, akit csak egy hamis kölcsönszerződés aláírása után engedtek szabadon. Tettük oka az volt, hogy az áldozat néhány órával korábban kirabolta a celebet. Aurelio ügyvédje szerint a vád túlzó, és ezt be is fogják bizonyítani.

"Ahogy korábban már mondtuk, valóban volt dulakodás, melyben az ügyfelem és az állítólagos sértett is részt vett. Ez azonban maximum garázdaságnak minősülhet. Az eljárás során több indítványt is benyújtottunk a hatóságoknak, de ezeket nem vették figyelembe, pedig, ha megteszik, ma bizonyosan nem tartanánk itt”

- mondta dr. Pokker Zoltán, aki abban sem biztos, hogy a sértett megjelenik majd a közelgő tárgyaláson.

"Azt gondolom, hogy hamarosan felpörögnek majd az események, és a bíróság már a jövő hónapra kitűzi az első érdemleges tárgyalási napot. Az egy másik kérdés, hogy ezen megjelenik-e a sértett, hiszen már az ügyészségnek is komoly kutatómunkájába került, hogy egyáltalán megtalálják. Feltételezem, hogy ha nem jelenik meg, majd elrendelik az előállítását, de már önmagában az a tény is kérdéseket vet fel, hogy eltűnt, és ő maga nem akar reszt venni az eljárásban.

Erre bizonyára megvan az oka…

– fogalmazott az ügyvéd.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?