FÜLES

Mindent kifecsegett a barát Majkáék nászútjáról

Fényűző esküvőn kelt egybe Majka és gyermekei édesanyja, Dundika a hétvégén. Nos, most jöhet is a nászút. Vagy mégsem?
  • Szerző: szbd

Többmilliós álomesküvőn kelt egybe a hétvégén Majka és Dundika. A szerelmesek luxuskörnyezetben, három napig ünnepeltek családjuk és barátaik körében. A lagzi után pedig jöhetnének is a romantikus mézeshetek, ha a rapper és felesége nem halasztanák el... Pedig a jelek szerint így tesznek. Erről a házaspár egyik közeli barátja beszélt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elhalasztják a nászutat

Elhalasztják a nászutat (Fotó: Instagram)

„Peti nagyon szereti Amerikát, Las Vegas az egyik kedvenc városa, szinte biztos, hogy oda tervezik majd a mézesheteket. Hajni imád a tengerparton pihenni, napozni, olvasni, de a férje nem ilyen típus” – kezdte a Blikknek a pár egyik közeli barátja.

„Amerikába most nem lehet beutazni a járványhelyzet miatt, ráadásul nem hiszem, hogy az iskolakezdéskor ne lennének otthon a gyerekekkel. Ezen felül pedig őszre már lekötött koncertjei vannak Petiéknek, utána pedig kezdődik a Sztárban Sztárban leszek! élő show-ja, ezért jó ideig nem tudnak elutazni. Lehet, hogy karácsony után mennének, de talán várnak a tervezéssel, hiszen ki tudja, hogy pár hónap múlva milyen lezárások lesznek” – magyarázta a barát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?