FÜLES

Költözés közben fotózták le a válófélben lévő magyar politikust, fáradtnak tűnik

Mintha nem a régi volna.
  • Szerző: Doris

Meglepő fotó készült Budapest belvárosában Schmuck Andorról, aki áprilisban jelentette be, hogy másfél év után elválik fiatal feleségétől, Esztertől. Hozzá kell tennünk, hogy békében, barátsággal intettek búcsút egymásnak, ajtócsapkodás és tányértörés nélkül.

Költözés közben fotózták le a válófélben lévő magyar politikust, fáradtnak tűnik

Fotó: Ripost

A magyar politikust valaki költözés közben, hatalmas dobozokkal kapta lencsevégre, amint elegáns öltözetében a rekkenő hőségben egy pillanatra megpihen.

„Átgondolatlan ígéret. Melegben, lift nincs, de van két emelet, költöztetés megoldva! Egy lélegeztető és egy tisztító stipi-stopi” – fűzte Andor a képhez.

A megkereste a Tisztelet Társaságának elnökét, hogy megtudjuk, mi áll a háttérben! Kiderült, nem Andor költözik és nem is Eszter, a politikus a 79 éves Ilcsi néninek segített kiköltözni.

„Egy héttel ezelőtt felhívott minket a hetvenkilenc éves Ilcsi néni, hogy segítsünk neki költözködni. Mi boldogan és bátran mondtunk igent! Hát, majdnem belehaltunk. Minden cuccát le kellett hozni a lakásból, beleértve két kutyát, két macskát és egy papagájt. Hibátlan show-műsor volt a harminc fokban. Szakadt rólam a víz. Gyakorlatilag egy újabb fogyókúra volt, bioszaunával egybekötve. Lényeg a lényeg, hogy Ilcsi néni a két kutyával, két macskával és a papagájjal már úton van a Balaton felé. Nekem meg jól jönne egy lélegeztetőgép” – mesélte Andor.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?